POSEBNE POGODNOSTI ZA KAMPOVE

NAJAM MOBILNIH KUĆA

Ms mobile HOME pripremio je program najma mobilnih objekata za potrebe kampova i svih onih koju su se odlučili upustiti u posao sa turizmom i iznajmljivanjem.

Kako to funkcionira?

Kako nemamo svi mogućnost iskoristiti posebne popuste za gotovinska plaćanja  i s obzirom da uvijek svi imamo više želja nego mogućnosti program najma je idealno rješenje za ostvarivanje neostvarenih želja i planova.

Najam mobilnih objekata.

Najam mobilnih objekata funkcionira tako što uz učešće od samo 20 % vrijednosti ulaganja ulazite u posao sa najmom mobilnih kuća, ostali dio plaća se kroz rate u trajanju od tri godine bez preuzimanja rizika otplata kredita.
Najam se  obračunava kroz dnevni najam i plaća se u mjesečnim ratama. Najam  mobilnog objekta plaća se samo ako je objekt  iznajmljen, dakle najmoprimac nema obavezu plaćanja ako objekt nije „punjen“.
Nakon isplate najma u trajanju od tri godine najmoprimac postaje vlasnik objekta. Sve rizike aktiviranih novčanih sredstava  preuzima i snosi  Ms mobile HOME.

Primjer obračuna rata :

Za primjer obračuna uzeli smo naj skuplju objekt HEDONIST LUXURY I u vrijednosti 220.000,00 kn odnosno po srednjem tečaju €  7.4  vrijednost  29.729,29 €
Učešće 20% : 5.945,94 €
Dnevni najam u trajanju od tri godine  obračunava se kroz sezonu u tri kategorije.
Dnevni najam za VII i VIII iznosi : 96,00 €
Dnevni najam za VI i IX : 65,00 €
Dnevni najam za ostale mjesece u godini iznosi: 45 €

Za sve ostale informacije o programu najma kontaktirajte nas.