USLUGE

MS mobile  HOME  –  Usluga na jednom mjestu

Osim ponuđenih tipskih kućica, MS mobile HOME nudi mogućnost izrade neograničen broj mogućnosti i tipova projekata i rasporeda prostora mobilnih objekata na
zahtjev naručitelja.

Podrška

Tim stručnjaka na raspolaganju je za podršku i komunikaciju u svim segmentima suradnje, transparentno i bez skrivenih troškova.

Financijske usluge

U suradnji sa leasing kućama i poslovnim bankama osiguravamo financijsko praćenje investicije.

Otkup

Ms mobile HOME vrši otkup i uređivanje naših postojećih mobilnih objekata.

Konceptualna rješenja

Glamping, tematska sela, izdvojene turističke jedinice, usluge arhitektonskih i projektnih rješenja.

Transport

Transport mobilnih kućica vrši se od strane ovlaštenih partnera, te iznimno u vlastitom aranžmanu kupca te ovisno o dogovoru u našoj organizaciji ukupnog posla. Prema zakonima o cestovnom transportu, kućice širine 3 metra zahtijevaju samo tehničku pratnju transportnog vozila, i mogu se transportirati bez ograničenja, dok kućice širine 4 metra, trebaju posebne dozvole policijskih uprava županija kroz koje transport prolazi. Trošak transporta ovisi naravno o udaljenosti i režimu transporta ovisno o širini objekta te iznosi obično od  600 do 2.000€ po kućici.

Montaža

Montaža se vrši također od strane  ovlaštenih partnera  za obavljanje usluga montaže, a podrazumijeva brigu o  kućici od trenutka skidanja sa kamiona do postave i namještanja na parceli, te izvedbu  svih  potrebnih priključaka uključujući potrebni materijal, kao što su PVC cijevi, kablovi, gumice, brtvila itd… Dakle, spajanje na dovod vode, kanalizaciju, struju, puštanje plinske instalacije u pogon te naravno učvršćivanje i nivelaciju kućice na terenu. Također, obavlja se konačna provjera funkcionalnosti svih uređaja i opreme prije konačne primopredaje kupcu. Cijena montaže ovisi o složenosti terena i tipu kućice, no najčešće je to od 500- 700€ po kućici. Investitor u ovom slučaju mora osigurati sve komunalne priključke na samoj parceli.

Plastifikacija metala

O našoj usluzi plastifikacije metala možete više pronaći ovdje.

.

Garancija

Garancija na konstrukciju je 10 godina.

Garancija na izvedene završne i obrtničke radove je 2 godine.

Garancija na opremu po preuzetim rokovima proizvođača od 1 do 3 godine, ovisno o proizvodu.